Je bekijkt de reis...

a
A
2 november 2012 10:13 | Door: Loes
Hoi Lieke en Bart!
Het klinkt allemaal erg tof en vind het super om jullie verhalen te horen!
Wat betreft Boer zoekt Vrouw; Aad heeft voor Jeanet gekozen en Willem voor Klaas. De 2 spannendste wachten ze natuurlijk nog mee! Henrieke is op bezoek geweest bij de schoonfamilie en ondanks dat ze het heel gezellig vond, waren er nog steeds geen vlammen ;) Ik houd je op de hoogte!
Geniet ervan daar :)
Liefs Loes
2 november 2012 14:23 | Door: Annie
Hoi Lieke en Bart,
Wat een verslag weer. Erg duidelijk ,alsof we meereizen.
Als we naar die ene foto van je kijken, kunnen we de zwavel hier bijna ruiken.
Van boer zoekt vrouw ben je al op de hoogte gebracht, lees ik.
Geniet samen lekker verder. Hoop dat het weer een beetje meewerkt.
mama
2 november 2012 14:23 | Door: Annie
Hoi Lieke en Bart,
Wat een verslag weer. Erg duidelijk ,alsof we meereizen.
Als we naar die ene foto van je kijken, kunnen we de zwavel hier bijna ruiken.
Van boer zoekt vrouw ben je al op de hoogte gebracht, lees ik.
Geniet samen lekker verder. Hoop dat het weer een beetje meewerkt.
mama
2 november 2012 15:14 | Door: Anne Thissen
He B&L!
Balen dat jullie de Tongariro Crossing niet mogen doen. Is dat vanwege het weer of vanwege de vulkanische activiteit van een tijdje geleden? Ach ja, er zijn nog genoeg andere plekken om van te genieten! Ik moest hard lachen om de zwavelfoto. Ik weet precies wat jullie ruiken. Volgens mij zijn wij ook in die ene Spa in Rotorua geweest; erg relaxed. Geniet nog van alles! Ik reis in gedachten helemaal met jullie mee :)
2 november 2012 15:17 | Door: Anne Thissen
Hobbiton is trouwens de achterbuurman van mijn oom&tante. Zijn julli ook Matamata in geweest? Weten jullie ook waar ik die weken vertoefd heb ;) Enjoy!
3 november 2012 02:33 | Door: Lieke
Bedankt voor de Boer zoekt vrouw update! En de andere reacties natuurlijk. Allemaal leuk om te lezen. :) Het regent en waait aan een stuk door dus geen Tongariro Crossing. Verder is hier niks te doen behalve kou lijden. Morgen gelukkig naar Wellington. Oh en Anne, we zijn alleen bij Hobbitton geweest, niet in Matamata. ;) Maar het lijkt daar inderdaad the simple life te zijn.
4 november 2012 15:45 | Door: Rita en Theo
Leuk verslag, we horen wel dat jullie een vol programma hebben. We hopen dat jullie in Wellington beter weer hebben. Heel veel plezier samen. Oja, even een update van onderweg naar morgen, Ed is dood.
Theo en Rita
4 november 2012 15:45 | Door: Rita en Theo
Theo en Rita
5 november 2012 11:21 | Door: oom Ben
Hoi Lieke (en Bart natuurlijk)
Heb weer genoten van je verslag. Geweldig!! Als het niks wordt met een baan in het onderwijs o.i.d. kun je altijd nog de journalistiek in. Kijk al weer uit naar het volgende.
Trouwens, hoe is het afgelopen met dat ping pong toernooi?
Je hebt de eer van Maasbommel toch wel hoog gehouwen, of nie?
Nog veel plezier en tot ziens.
Oom Ben
6 november 2012 14:56 | Door: Janne
Oh leuk leuk allemaal! Al die verhalen krijg er reiskriebles van! Geniet nog va jullei reis want voor je het weet is ie om! Hoe is de groep trouwens leuke mensen? Nou helaas ga ik me maar weer eens verdiepen in het gynacologisch onderzoek jippie :) have fun daar! X
7 november 2012 07:41 | Door: Theo
Bart, gefeliciteerd: four more years.
7 november 2012 07:41 | Door: Theo
Bart, gefeliciteerd: four more years.
8 november 2012 20:57 | Door: Bart
@Theo
Thanx! ;-) Helaas zaten we juist de verkiezingsdag in een lodge in the middle of nowhere, dus geen internet en tv! Heb het nieuws van een schipper vernomen. :-P